Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Tο καταδυτικό μας κέντρο λειτουργεί από το 2018, καθόλα νόμιμο έχοντας τις απαραίτητες πιστοποιήσεις τόσο από το ελληνικό κράτος όσο  και από τον μεγαλύτερο καταδυτικό οργανισμό παγκοσμίως, την PADI.

Ακολουθώντας πάντα τα πρότυπα και τις προδιαγραφές της PADI αλλά και σε συνάρτηση με τον ολοκαίνουριο καταδυτικό εξοπλισμό μας από την εταιρία SCUBAPRO σας παρέχουμε την βέλτιστη ασφάλεια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με υπευθυνότητα και σεβασμό σας προσφέρουμε τα εξής:

Καταδύσεις τόσο για αρχάριους όσο και για πιστοποιημένους δύτες μέσω του έμπειρου προσωπικού μας.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της PADI.

Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών από πιστοποιημένο εκπαιδευτή.

Καταδυτικές εκδρομές με το σκάφος μας σε Ουρανούπολη και Αμμουλιανή.

Νυχτερινή κατάδυση.

Ενοικίαση του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας.

Πλήρωση φιαλών.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΟΥ

Open Water Scuba Instructor

Ονομάζομαι Βασίλειος Λάμπου γεννήθηκα το 1994 στην Θεσσαλονίκη. Όμως μεγάλωσα στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, δίπλα στη θάλασσα και κοντά στην οικογενειακή επιχείρηση, θαλάσσιων σπορ που λειτουργεί από το 1994. Η αγάπη και το πάθος μου για την θάλασσα με οδήγησαν από πολύ μικρή ηλικία να σπουδάσω μηχανικός μηχανών θαλάσσης, να αποκτήσω από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Ηνωμένου Βασιλείου το απαιτητικό πτυχίο προπονητή θαλάσσιου σκι και να αποπερατώσω με επιτυχία την εκπαίδευση του Ναυαγοσώστη.

Μετά από 7 συνεχόμενα έτη , επιτυχημένης πορείας και χάρη στην ανήσυχη φύση του χαρακτήρα μου για συνεχόμενη εκπαίδευση και ειδίκευση απόκτησα τον Οκτώβριο του 2017 το πτυχίο του Εκπαιδευτή αυτόνομης κατάδυσης, Open Water Scuba instructor, από τον μεγαλύτερο & παγκόσμιο οργανισμό κατάδυσης, του PADI. Με βαθιά αγάπη για τον μαγικό κόσμο της θάλασσας και με την κατάλληλη και σκληρότερη εκπαίδευση σας εγγυόμαστε την ποιότητα και την ασφάλεια σε κάθε σας κατάδυση.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΜΤΣΗΣ

Open Water Scuba Instructor

Γεννήθηκα στις 14/07/1973 στην Φλώρινα, σπούδασα Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αναπτυγμένη Μηχανική στο Πανεπιστήμιου του Sheffield στην Αγγλία. Μετά την στρατιωτική μου θητεία στο Ελληνικό Ναυτικό εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας σε διάφορες τεχνικές εταιρίες. Το 2010 και μέσα στην οικονομική κρίση δημιουργώ την Τόμτσης & Συνεργάτες, Κατασκευαστική Εταιρία, ενώ τον Μάρτιο του 2017 δημιουργείται η κατασκευαστική ΤΟΜΕΑΣ Α.Ε. όπου είμαι Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος.

Όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά κατά την διάρκεια της Στρατιωτικής μου θητείας γεννήθηκε ο έρωτας με τις καταδύσεις. Στην αρχή ως διασκέδαση και στη συνέχεια ως νέα επαγγελματική δραστηριότητα η οποία πήρε σάρκα και οστά από τον Οκτώβριο του 2017. Παρέχουμε υπηρεσίες κατάδυσης αναψυχής και όχι τεχνικής κατάδυσης, απευθύνεται σε όλους που αγαπούν την θάλασσα και θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά ή και επαγγελματικά. Ανήκουμε στον μεγαλύτερο παγκόσμιο οργανισμό καταδύσεων, τον PADI. Έτσι παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών οι οποίες διασφαλίζουν την ασφάλεια, την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και πάνω από όλα την αναψυχή.

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Ζήστε την!

ΕΚΜΑΘΗΣΗ

Με τους καλύτερους!

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

Ο μαγικός βυθός!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Χαλαρώστε!