Το πρόγραμμα PADI OPEN WATER DIVER COURSE αποτελεί το δημοφιλέστερο πρόγραμμα κατάδυσης αρχαρίων στον κόσμο. Αυτό συμβαίνει καθώς οι πτυχιούχοι αυτοδύτες OPEN WATER DIVER έχουν την δυνατότητα να καταδύονται με το ζευγάρι τους ελεύθερα χωρίς την παρουσία κάποιου επαγγελματία δύτη.

Για να λάβει κανείς την πιστοποίηση για το παραπάνω πρόγραμμα θα πρέπει να ολοκληρώσει επιτυχώς τόσο τα θεωρητικά μαθήματα (θα λάβετε βιβλίο OPEN WATER της PADI μεταφρασμένο στην γλώσσα σας ή υπάρχει και η δυνατότητα να τα ολοκληρώσει κανείς εξ αποστάσεως, μέσω της online διδασκαλίας padi e-learning) όσο και τα πρακτικά μαθήματα τα οποία πραγματοποιούνται με καταδύσεις τόσο σε περιορισμένα όσο και σε  ανοιχτή θάλασσα σε μέγιστο βάθος 18 μέτρων, (μέγιστο βάθος 12 μέτρων για το πρόγραμμα junior).

Το χρονικό διάστημα που υπολογίζεται για την ολοκλήρωση του προγράμματος είναι από 3 έως  5 ημέρες. Για τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 10 έως 14 ετών που επιθυμούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της αυτόνομης κατάδυσης και θέλουν να λάβουν παρόμοια πιστοποίηση υπάρχει το πρόγραμμα PADI JUNIOR OPEN WATER DIVER.

open water
open water
open water
open water